Welcome to PC kits


Aquesta és una pàgina per a profesionals, estudiants i aficionats a l'electrònica. Intentem oferir informació, tutorials, links i d'altres recursos per aquells que treballen en electrónica. Ens centrarem especialment en el hardware dels PC compatibles.

Si tens curiositat per conèixer els detalls del hardware del PC, aquesta és una pàgina per tú. En aquesta pàgina publicarem tones d'informació sobre els diferents components i dispositius que formen part del PC. Estem especialment interessats en els ports d'entrada/salida, això és, les diferents maneres del PC de comunicar-se amb el mòn exterior. Publicarem articles sobre la placa mare, el port sèrie , el port paral.lel , els busos ISA , EISA i PCI, etc.

Seccions

Acabem de començar en internet, així que aquesta pàgina s'actualizarà sovint. De moment presentems les seccions següents.

Tutorials

En aquesta secció trobareu tota la informació que us hem promés a dalt. Al començament només contenia articels sobre els ports paralel i de "joystick", però hem afegit articles sobre el port sèrie i el bus ISA.

Links

En la secció de links hi trobaràs enllaços a altres pàgines relacionades. Aquests links t'enviaran a altres págines on trobaras recursos sobre electrònica.[ Home page ] [ Tutorial ] [ Links ] [ English version ]


Preguntes, comentaris, suggerencies ?

Si us plau escriu-nos a: pckits@apdo.com

Actualitzat: 10/8/99